Chocolat madagascar biologische single origin fijne pure chocolade, 100 procent cacao, 85 g reep
Academie van chocolade winnaar. Slechts 1 ingrediënt, biologische grand cru cacao criollo trinitario, forastero van sambirano rivier vallei, noordwest madagascar
Fruitsmaken, hints van sinaasappel en bosvruchten uit de Fine Cacao met een lichte zure afdronk en lagere bitterheid. Glad smelten en fijne textuur
Vers vervaardigd om de integriteit van de smaken van de herkomst cacao te behouden. Geen smaakmanipulatie – vermindering van zuurgraad door alkalisatie
Productbeschrijving
Biologisch gecertificeerd – Single origin fijne pure chocolade met 100 procent cacao-gehalte. Vers gemaakt van biologisch zaad tot boom tot cacaoboon criollo trinitario forastero tot fijne biologische – bio-chocolade in madagaskar door internationaal bekroonde malagassische chocolaterie en cacaotelers. Grand cru de sambirano cacao. Geen suiker toegevoegd. Lage suiker. Veganistisch. Palmolie vrij.
Ingrediënten
Biologische madagascar cacao bonen. Cacaovaste stoffen 100 procent min.
Academie van chocolade winnaar. Slechts 1 ingrediënt, biologische grand cru cacao criollo trinitario, forastero van sambirano rivier vallei, noordwest madagascar
Fruitsmaken, hints van sinaasappel en bosvruchten uit de Fine Cacao met een lichte zure afdronk en lagere bitterheid. Glad smelten en fijne textuur
Vers vervaardigd om de integriteit van de smaken van de herkomst cacao te behouden. Geen smaakmanipulatie – vermindering van zuurgraad door alkalisatie
Pure ingrediënten zonder toegevoegde smaakversterkers bijv. vanille. Palmolie vrij
Zo ethisch als heerlijk, verhogen, toegevoegde waarde bij de bron, het creëren van een veel groter aandeel van de inkomsten, product van herkomst. Ethische consument best kopen
Specificaties: Chocolat madagascar biologische single origin fijne pure chocolade, 100 procent cacao, 85 g reep
|