Testimonials

Wij maken met veel liefde mooie gerechten en hebben op deze wijze al veel dankbare klanten opgebouwd. We hebben zelfs al meegemaakt dat bezoekers van een retreat applaudiseerden voor de kok na het diner. We delen graag een aantal leuke reacties van onze klanten.

Taetske Klein
(De Clarity InnerCore)

“Tijdens onze 10-daagse workshop Clarity Proces hebben wij in Bois-le-Comte (Ardennen) mogen genieten van de creatieve en inspirerende kookkunsten van Joris. Mooie, voor vele van ons ongewone, en heerlijke maaltijden, die hij met een brede glimlach kwam opdienen en kwam uitleggen!”

Websitewww.tsuki.org


Peter Benders
(FIT Body en Mind)

“Joris is de veel bejubelde chefkok tijdens de Wellness weekend retreats in Zeeland van FIT body & mind. Daarom kan ik hem van harte aanbevelen. De Zeeland gangers kennen zijn hoge kwaliteit.”

Website: www.fitbodymind.nl


Nadja van DasArts – Master of Theatre

“Wij, de staf en de studenten, vonden de workshops heel leerzaam en zijn daarna zelf enthousiast aan de slag gegaan met de nieuw geleerde kooktechnieken. Vooral suikervrije toetjes leren maken sprak mij erg aan, ik maak de recepten nog regelmatig!”

Website: www.ahk.nl


Hidde van Wakker Dier

“Joris presenteerde en serveerde de gerechten zelf en gaf ook uitleg over de veganistische gerechten en ingrediënten. Een geslaagde en een voedzame avond!”

Website: www.wakkerdier.nl 


Coby van Herk, Stichting Inzichts Meditatie

“Wat hebben we genoten van jouw talent! Nogmaals heel veel dank daarvoor.”

Website: www.simsara.nl