Menu Workshops

Bij onze workshops zijn zoveel ingrediënten die je zeker weten nog niet kent. Alleen dat al is een ware ontdekking en ervaring. Op onze site krijg je wat hints, maar leuker is natuurlijk om het echt te gaan proeven! Hieronder zie je twee voorbeelden van wat we eerder hebben gemaakt tijdens een workshop. Wil je iets anders leren? Speciale wensen. Alles is bespreekbaar! Neem contact met ons op.


Biologisch veganistische sushiworkshops

Een voorbeeld van wat we eerder hebben gemaakt. We gebruiken een mix van volkoren ronde rijst en zoete rijst, omdat deze voedzamer, gezonder en veel lekkerder is dan witte rijst.

• Dikke lunchrol wortel, komkommer en tempeh.
• Californian roll (binnenste buiten) met gerookte tofu, umepasta, wortel en broccoli.
• Noodlesushi met volkoren rijstnoodles, tempeh, gemberpickle en worteljulienne.
• Regenboogsushi met gerookte tofu, wortel, umeradijs, gemberpickle en rode kool.
• Driewortelsushi met geelwortel, wortel, daikon, shisopickle en waterkers.
• Nigiri, verschillende variaties met wortel, gemberpickle, umeradijs, bieslook en tempeh.

Reserveer of vraag offerte aan

 


Macrobiotische kookworkshops

Een voorbeeld van wat we eerder hebben gemaakt. Een volledige gebalanceerde maaltijd voor 20 personen, door 3 onervaren deelnemers, in 45 min tot 1 uur op tafel:

Optie 1:
• Adukibonensoep met wortel, pompoen, miso en peterselie garnering.
• Gierst met gebakken ui en tahin, met gomasio: gemalen sesam en zeezout
• Venkel met rozemarijn uit de oven
• Gewokte broccoli met veganistische knoflooksaus

Optie 2:
• Misosoep met wakame, tofu, bloemkool, prei en gember
• Volkoren ronde rijst in een snelkookpan bereid, met gomasio: gemalen sesam en zeezout
• Fu (gluten) gefrituurd en dan bereid als goulash, met ´rol snijtechniek´ stukken wortel, sperziebonen, zoete mais en shoyu en mirrin.
• Ambachtelijk geperste salade van rettich en in bruine rijstazijn gemarineerde gedroogde abrikozen
• Gestoomde chinese kool en paksoy met tahinsaus.

Reserveer of vraag offerte aan