Menu retraite

Onze menu’s voor retraites zijn niet alleen verrukkelijk, verrassend en veelzijdig, ze zijn ook gebalanceerd en super gezond: pure ingrediënten van het seizoen, uit de regio, natuurlijk zoet in plaats van suiker en vrij van chemische toevoegingen. Heerlijke, pure smaken uit de wereldkeuken, ervaar het zelf en neem een kijkje bij het retraite menu.

Ontbijtbuffet |  Ochtendpauze | Lunch |  Middagpauze  |  Diner |  Speciale dieetwensen


Ontbijtbuffet 

Standaard ontbijtbuffet
• Havermout met rijstmelk en gomasiocondiment : gemalen sesam & zeezout (rijstepap glutenvrij)
• Warme fruitcompote van gedroogd fruit
• Geroosterde noten en zaden
• Rijstmelk of yoghurt met suikervrije cruesli
• Desembrood met hartig beleg en suikervrij zoet beleg. (Kaas behoort ook tot de mogelijkheden)
• Fruitschaal
• Koffie, granenkoffie en verschillende soorten thee

Macrobiotisch ontbijtbuffet
• Misosoep met gember en garnering
• Havermout (rijstpap glutenvrij) met gomasio
• Warm fruitcompote van gedroogd fruit
• Geroosterde noten en zaden
• Desembrood met suikervrij zoet beleg, pindakaas en tahin.
• Verschillende knapperig geblancheerde groenten
• Zuurkool of andere ‘pickles van het huis’
• Bancha groene thee en granenkoffie

Reserveer of vraag offerte aan

Middagpauze

Thee, water met munt/citroen met suikervrije en zuivelvrije koekjes en vijgenbrood


Speciale wensen

Wij hebben ruime ervaring in heerlijke gerechten voor mensen speciale dieëten. Vaak is standaard het menu al glutenvrij bijvoorbeeld. Geef het van te voren aan en wij zorgen dat iedereen evenveel kan genieten van de retraite.

Voorbeelden:

• Glutenvrij
• Lactosevrij (alles wat wij zelf bereiden is sowieso al zuivelvrij)
• Notenvrij
• Zonder gist
• Suikervrij

Reserveer of vraag offerte aan

Ochtendpauze

Koffie, granenkoffie, thee en vers fruit


Lunch

• Gierst met stukjes pastinaak en paars shisocondiment
• Seitangoulash van verse gemaakte seitan met wortel en ui (tempeh glutenvrij)
• Sushirolletje van chinese kool, kombu (zeewier) en zuurkool
• Rode biet en koolrabi op rucola met rode ui dressing
• Veganistische kroepoek
• Dessert: ‘Kanten’ Japanse transparante fruitpudding van seizoensfruit met amandeltopping


Diner

• Venkelsoep
• Zoete paarse rijst met gomasio
• Tempehspies met satésaus
• Japanse salade van meiraapjes en gemarineerde gedroogde abrikoos met mosterdsaus
• Wokgroente van spitskool, ui en champignons met oosterse shoyu-gembersaus
• Papadums

Reserveer of vraag offerte aan