Een retraite staat voor terugtrekken, ontspanning en bezinning. Als je dan het eten overlaat aan ons team van chefkoks, kun je als leraar en groep je volledig richten op het programma. Wij zorgen voor de rest en doen waar we in uitblinken: heerlijke, veelzijdige, veganistische, biologische maaltijden bereiden. Die sluiten precies aan bij waar de groep behoefte aan heeft. Denk aan lichte, ontgiftende, versterkende, ontspannende of juist verkwikkende maaltijden. Daarmee dragen we bij aan de totale ervaring van de retraite. We voeden lichaam en geest.
reserveer-offerte-joricious-delicious

Wereldkeuken

De beste roulette en poker op onze site gokautomaten. Ga naar en ontvang grote bonussen! Wat we serveren is veganistisch en macrobiotisch, met een knipoog naar de fusionkeuken: Japans, oosters, Indiaas, Mediterraans, Mexicaans en Hollands. Macrobiotisch wil zeggen dat volkoren granen, bonen en groente de basisvoeding vormen. Samen met alles wat de natuurlijke keuken in zich heeft, creëren we heerlijke, gebalanceerde maaltijden. Naast gevarieerde kleuren, vormen en smaken, zit er alles in wat je nodig hebt. We volgen het seizoen en halen onze ingrediënten zoveel mogelijk uit de regio. De oorsprong van de macrobiotiek komt uit Japan en is gebaseerd op oude oosterse volksgeneeskunde, waarbij yin en yang gebruikt worden als leidraad. Bij visie kun je meer achtergrondinformatie vinden over de macrobiotische insteek van ons bedrijf. Neem eens een kijkje bij de fotogalerie, want onze voeding smaakt niet alleen heerlijk, maar ziet er ook prachtig uit. Beelden zeggen meer dan woorden.

Uitgebreide ervaring

Wij hebben al eten verzorgd voor vipasana’s, yogagroepen, 5 ritmesdans en meditatie en wandelgroepen in Nederland en België. Kijk onder locaties & bedrijven voor welke organisaties en op welke locaties we al eerder gekookt hebben. Als je nog een accommodatie zoekt, kunnen wij je enkele aanbevelen.
Groentetekening-Peterselie


Kwaliteit 

Alles wordt op locatie met verse biologische ingrediënten ambachtelijk bereid. De borden die wij serveren zijn altijd anders, rijk gevarieerd en we weten telkens weer mensen te verrassen met bijzondere smaken. Eten door ons bereid is:
 • Puur en gebalanceerde voeding, afgestemd op de groep.
 • Biologisch, vegetarisch, veganistisch en macrobiotisch.
 • Vrij van chemische toevoegingen, suiker, zuivel en sterk geraffineerde ingrediënten.
 • Geschikt voor deelnemers met speciale diëten, zoals een glutenvrij en lactosevrij dieet.
 • Zo duurzaam mogelijk tot stand gekomen; een lage ecologische afdruk.
 • Met toewijding, aandacht en liefde bereid.
 • We werken met chefkoks die ruime ervaring hebben met onze manier van werken.
joricious-deliciou-retraite-voorbeeldmenu

Voorbeeldmenu

Benieuwd naar wat je kunt verwachten op een retraitedag verzord door Joricious Delicious? Hieronder volgt een voorbeeldmenu. Dit is puur ter indicatie. Per keer wordt er overlegd, ook speciale dieetwensen worden in acht genomen.
 • Ontbijtbuffet Rijk ontbijtbuffet met havermout en vers fruit, warme fruitcompote, geroosterde zaden en brood met hartig en suikervrij zoet beleg. Ook mogelijk met yoghurt, kaas en koemelk voor de koffie.
 • Ochtend en middagpauze Thee, koffie en granenkoffie met suikervrije en zuivelvrije koekjes.
 • Lunch Warme lunch met 4 à 5 gerechten of ‘koud’ met soep, brood en een heerlijke, rijke maaltijdsalade.
 • Diner Diner van 4 à 5 gerechten met soep en suikervrij en zuivelvrij dessert.
 • Vertrekdag Fruit of een snack voor de terugreis op de laatste dag.
Meer voorbeelden
offerte-reservering

Tariefindicatie

Ongeveer €30,00 tot €35,00 per persoon per dag all-in, afhankelijk van de groepsgrootte, menuvoorkeuren en overige wensen. Speciale diëten en andere wensen in overleg. De bedragen zijn exclusief 6% BTW en exclusief eventuele kosten van extra personeel bij grote groepen. Chefkoks op locatie in het buitenland mogelijk, in overleg.
Groentetekening-RodeBiet volgonsopfacebook