Duurzaamheid
offerte-reservering

Respect voor de natuur en lage ecologische afdruk

Bij onze liefde voor de natuur hoort een respectvolle omgang met het elkaar, het milieu en de beschikbare bronnen. Met Joricious Delicious kijken we naar hoe we zoveel mogelijk de hele groente kunnen gebruiken, (holistisch) gebruiken we veel regionale en onbewerkte producten, minimaliseren afval en we doen aan restverwerking.

Duurzaam ondernemen houd bij ons in dat we een lage ecologische afdruk realiseren door:
- Het aanbieden van een veganistisch, macrobiotisch menu, in plaats van zwaar milieubelastende zuivel, vlees en vis
- Het gebruik van regionale en seizoensgebonden ingrediënten, die dus een korte afstand hebben afgelegd
- Het optimaal benutten groentes door ook het loof, de schil en de stam te gebruiken; holistisch. Die worden respectievelijk gebruikt in salades, er wordt bouillon van getrokken en verwerkt in de soep.
- Door duurzame, soms tweedehandse en natuurlijke keukenmaterialen te gebruiken
- Restverwerking in plaats van weggooien
- Verpakkingen te recyclen
- Goede voorbereiding en slimme menuplanning
- Afhankelijk van de opdrachtgrootte, komen in we in Amsterdam met de bakfiets leveren!

Joris Holtermans
Oprichter Joricious Delicious