Iets te vieren? Te bespreken tijdens een lunch? Ben je van plan om gezellig te dineren met collega’s, familie en vrienden? Wat je ook georganiseerd hebt, met onze biologisch, veganistische hapjes, broodjes, lunches en verrukkelijke maaltijden zit je altijd goed.
joricious-deliciou-workshop-menu2
De beste roulette en poker op onze site gokautomaten. Ga naar en ontvang grote bonussen! Veel mensen zijn aangenaam verrast door onze bijzondere en unieke smaken uit de macrobiotische keuken. Zelfs mensen die regelmatig vlees eten, komen met complimenten naar de chefkok.

Hoe dat komt?

 • Door onze jarenlange ervaring, het brede spectrum aan overweldigende smaken en omdat we alles kersvers ambachtelijk bereiden. En dat kan allemaal zonder vlees, suiker en zuivel.
 • Door liefde, toewijding en aandacht voor wat we voor je bereiden.
 • Het gebruik van biologische ingrediënten uit de regio en van het seizoen.
 • Door te kiezen voor puur en ambachtelijk in plaats van chemische toevoegingen, suiker en sterk geraffineerde producten.
Er zijn zoveel heerlijke smaken van ingrediënten die in hun pure vorm perfect zijn: ‘Less is more’. Dit alles samen is een feest voor het oog en delicious!

De macrobiotische fusion-keuken

De ‘keukens’ die qua smaakinvloed bij ons voorbij komen zijn die van Japan, India, de landen rond de middellandse zee, Mexico en Nederland. Volkoren granen, bonen en wortel, ronde en groene groenten, vormen de basis van onze maaltijden. Aangevuld met traditionele japanse smaken, heerlijke condimenten, pickles, zeewier, noten en zaden is er een rijkdom waar we uit putten. Telkens weten we te verrassen met iets bijzonders dat je nog niet kent! De kleurrijke, smaakvolle menu’s van Joricious Delicious zijn evenwichtig, heerlijk en ook nog eens supergezond. We serveren volkoren granen omdat ze rijk, voedzaam zijn en bijna alles in zich hebben wat de mens nodig heeft. Bonen en andere plantaardige eiwitproducten zijn ook belangrijk, vanwege hun bouwstoffen. Hiervan kunnen we eindeloze variaties aan heerlijke gerechten voorschotelen. Tegelijk omzeil je zo het sterk verzurend effect van vlees en zuivel.

Genoeg gepraat, eten moet je proeven, voelen en zien.

Onze menuprijslijst geeft een indruk van ons gevarieerde aanbod en de fotogalerie een impressie van onze prachtige maaltijden.

Wat we verzorgen?

We verzorgen onder andere: ontbijt, lunches, broodjes, privediners, dinerbuffetten, hapjes en drank en leveren door heel Nederland. Dat kan zijn voor een feest, verjaardag, receptie, opening, vergadering, bruiloft en andere evenementen. Alle maaltijden zijn geschikt voor mensen met speciale dieeten, zoals glutenvrij en lactosevrij dieet. Catering op maat leveren we voor bedrijven, organisaties en particulieren.


Duurzaam

Wij streven naar een zo laag mogelijke ecologische afdruk. Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in ons bedrijf. Catering op maat leveren we voor bedrijven, organisaties en particulieren.

Rondom het eten

Wat je ook georganiseerd hebt, we zijn er zodat jij zorgeloos kan genieten. Alles rondom het eten regelen we natuurlijk ook: de opbouw van het buffet, bediening, servies, locatie en alles wat nodig is voor een succesvol evenement.

joricious-deliciou-workshop-menu3
Wij hebben al catering verzorgd voor de volgende klanten:

 • Greenpeace Nederland Meerdere lunches en driegangenmaaltijden
 • Stichting Wakker Dier Volledig verzorgd dinerbuffet voor een vergadering
 • Partij voor de Dieren/ Nicolaas Pierson Foundation Sushi en hapjes voor een bijeenkomst
 • DasArts, Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten Volledig verzorgde dinerbuffetten
 • Takta opleidingen, Amsterdam Sushi demonstratie en andere hapjes voor een receptie
 • Geert Groote School 1 en 2 Amsterdam (Vrije School) Volledig verzorgde hapjes voor recepties en een lunch
 • Boedhistische Unie Nederland Volledig verzorgd dinerbuffet
 • Dansmakers, Amsterdam Volledig verzorgd dinerbuffet
 • Siere cateraars, Amsterdam Veganistische sushi voor een feest
 • Ita Wegmanhuis, Amsterdam Avondmaaltijden voor een bijeenkomst en vergadering
 • Vegan Sundays, Amsterdam Volledig verzorgde zaken lunches

joricious-deliciou-workshop-menu4
aanbieding-catering-10procent

Tariefindicatie

De prijzen van onze biologisch vegetarische catering variëren van € 9,00 voor een eenvoudige lunch, tot € 26,00 voor een rijk 3 gangendiner. Bekijk ons speciale feestmenu!
2b333f5907b4773bdc65dde5933cde12 volgonsopfacebook